Analyse af fremsendt materiale

Når du har bekræftet din bestilling, modtager du et Ordre ID, som du kan bruge til at følge udviklingen af din personlige diamant.

Når dine materialer (aske eller hår*) er modtaget på vores laboratorie, bliver det analyseret. Formårlet med analysen, er at definere den kemiske komposition og udvinde karbon fra materialet.

*0.5 – 2 grams hår eller 100 gram aske er nødvendig for at kunne skabe din personlige diamant.

Den personlige diamant skabes

Når analysen af materialet er afsluttet, ekstraheres kulstofindholdet og tilsættes det fundament hvorfra en unik krystallinsk matrix vokser – og grundlaget for en unik personlig diamant er skabt.

Diamanten vokser

Blandingen anbringes i kernen af HPHT-maskinen (High Pressure High Temperature). Denne unikke og komplekse maskine vil genskabe de samme vækstforhold, som de der findes dybt i jordskorpen. Her er HPHT-forholdet typisk er over 2000 °C og 60.000 atmosfærer. 

Slibning

Når vækstfasen er afsluttet, vil vores specialister polere og slibe din personlige diamant overensstemmelse med industristandarder og i henhold til dine ønsker.

Kvalitetskontrol og gradering

Når diamanten er slebet og poleret, gennemgår den vores strenge kvalitetskontrol- og klassificerings processer. Når alt det ovennævnte er gjort, udsteder vi et ægthedscertifikat, der indeholder alle detaljerne om din personlige diamant.

kontakt os

Har du spørgsmål i forbindelse med en ny eller eksisterende ordre, så er du velkommen til at tage kontakt til os.