FAQ/Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svarene på nogle af de spørgsmål vi ofte møder

Hver eneste diamant vi producerer, bliver leveret med et certifikat der garanterer at vores diamanter er fysisk, optisk og kemisk identisk med diamanter der er udvundet af jorden. Det inkluderer også en fuld diamant graderings rapport.

Vi ønsker at gøre alt i vores magt for at du får præcis den diamant du drømmer om. Kontakt os hvis du har nogle særlige ønsker.

Din personlige diamant er omfattet af en livstidsgaranti der dækker defekter der er opstået eller skabt under produktionen. Vores diamanter er ikke omfattet af garanti imod skaber eller tab som følge af tyveri, forsætlig skade eller brud, anvendelse af høj varmebehandling, købers fortrydelse og naturlige indeslutninger, som følge af fremstillingsprocessen.

Ja, det kan du. Du kan skabe præcis den personlige diamant du ønsker, og det er også muligt at kombinere aske med hår.

Du finder mange forskellige betalingsmuligheder når du har valgt den diamant du ønsker. 

Ja, det gør der. Vi har flere forskellige muligheder. Hvis ikke dun finder den ønskede løsning ved bestilling, så kontakt os endelig og vi finder den perfekte opsætning til dig.

Da der er tale om en 100% unik diamant der specialfremstilles efter dine ønsker, og der ikke er fortrydelsesret på varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer og som har fået et tydeligt, personligt præg. 

Når du har fundet den personlige diamant du ønsker dig, sender vi dig et start kit med alt hvad du skal bruge for at kunne sende aske eller hår til os. Hvis du stadig føler dig usikker på processen, så kontakt os endelig – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Enten leveres din diamant personligt og ellers sendes den med autoriseret kurer. Din diamant er forsikret igennem hele forsendelses processen, så du ikke skal bekymre dig om evt skader eller tab.

kontakt os

Har du spørgsmål i forbindelse med en ny eller eksisterende ordre, så er du velkommen til at tage kontakt til os.